Translate

8 Mart 2015 Pazar

Sualtı Hokeyine HOŞGELDİNİZ

                  Dünya da 20 den fazla ülkede oynanan hem eğlenceli, hemde stratejik bir spordur. Sizde ister kilolu, ister çok zayıf, ister yaşlı ister çok genç olun hiç farketmez sizi bu güzel sporu denemek için mutlaka bekliyoruz.

                   Sualtı Hokeyi; hızlı tempolu bir oyundur. Havuzun dibinde oynanır. Konuşmadan iletişim kurup takım arkadaşlarınızla başarı için birbirinize güvenir ve tek bir vücut olursunuz.

                   Sualtı Hokeyi ne başlamak isteyen veya denemek isteyenler birkaç temel adım;
  1.  Sualtı Hokeyi Federasyon sporudur : Sualtı hokeyi sporunun nasıl oynandığı, sualatı hokey takımızda hangi sporcularımızın olduğu, sualtı hokeyi antrenörlerimizin kim olduğu, sualtı hokeyinde hangi turnuvalara gittiğimiz, turnuvalarda alınan derecelerimiz, sualtı hokeyi kuralları hakkında ve merak ettiğiniz her türlü bilgiyi almak için hem Facebook sayfamızı hemde www.denizatisusporlari.com adresinden bizleri ziyaret edip daha yakından tanıyabilirsiniz.
  2. Havuz Tesisimiz : Sitemizden sualtı hokey ile ilgili gerekli bilgileri aldınız fakat hala merek ettiğiniz konular var. O zaman tesisimize gelip yöneticilerimiz ve antrenörlerimiz ile konuşup daha fazla bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sualtı hokeyi antremanlarımızıda yerinde izlemiş olursunuz. Kapımız size her zaman açık BEKLERİZ.
  3. Sualtı Hokeyi Ekipmanları : Geldiniz, gördünüz ve beğendiniz. Sualtı hokeyi yapmak için heyecanlısınız. Zaten antrenörlerimiz size sualtı hokeyi ekipmanları hakkında bilgi vermiştir ama biz yinede hatırlatalım. Maske, şnorkel, palet, eldiven, stick, başlık, ağız koruması. Bu ürünlerin hepsini kulübümüzden temin edebilirsiniz. Yöneticilerimiz bu konuda size en uygun ekipmanı temin etmenize yardımcı olacaktır.
  4. Sualtı Hokeyine Başlıyoruz : Bütün ekpimanlarımız tamam. Ama takımla çalışmalarımıza hemen başlamıyoruz. Çünkü ilk önce sana kondisyon kazandırmamız gerek. Küçük antreman ve dip çalışmaları yavaş yavaş çalışmalara başlıyoruz. Bu şekilde takım arkadaşlarına kısa sürede uyumunu sağlıyoruz. Ve sonra...
  5. Takımdasın : Evet. Artık takımla çalışmalara başladın. İlk başlarda yorucu gelen antrenmanlar şimdi hem daha eğlenceli olmaya başlıyor hemde kondisyonun verdiği rahatlıkla antrenmanı daha iyi yapmaya başlıyorsun.

                                                          İşte Artık Bizimlesin Takımımıza 
                                                                           HOŞGELDİN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder